Cevizli havuç salatası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4 adet havuç (orta büyüklükte)
2 su bardağı yoğurt
4 diş sarımsak
4 kaşık sıvıyağ
1/2 su bardağı ezilmiş ceviz
tuz




HAZIRLANIŞI

Havucu rendeleyin. Üzerine sıvıyağ ve tuz ilave edin, suyunu çekinceye kadar pişirin,1-2 dakika kızartın. Yoğurt ve sarımsak, tuz karıştırın. Havuçların üzerine, sarımsaklı yoğurt ve ceviz ilave edip karıştırın. Soğuk olarak servis yapın.


AFİYET OLSUN !

Derya Akbay'a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Cevizli havuç salatası tarifi, Cevizli havuç salatası nasıl hazırlanır, Cevizli havuç salatası nasıl yapılır, Cevizli havuç salatası yemek tarifi, Cevizli havuç salatası yapılışı