Çiftlik Kebabı
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 kg kuzu eti
3 çorba kaşığı yağ
3 adet domates
maydanoz
soğan
dereotu
kekik
biber
tuz
HAZIRLANIŞI
Eti, halka halka doğradığınız soğan ile yağda kavrun ve biber ilave edin. Pişmesine yakın domates, maydanoz, dereotu, tuz, kekik katıp, kendi suyu ile pişiririn. Arzu ederseniz taze soğan da katabilirsiniz.
AFIYET OLSUN!
Anahtar Kelimeler: Çiftlik Kebabı tarifi, Çiftlik Kebabı nasıl hazırlanır, Çiftlik Kebabı nasıl yapılır, Çiftlik Kebabı yemek tarifi, Çiftlik Kebabı yapılışı