Sebzeli sac kavurma
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
MALZEMELER
½ kg kırmızı yağsız kuş başı et
2 baş soğan
2 diş sarmısak
1 adet havuç
1 su bardağı sıvı yağ
2 domates
1 adet patlıcan
2 adet patates
HAZIRLANIŞI
Önce soğanları yağda pembeleşinceye kadar kavurun, hemen ardından etleri de kavurun sonra sebzeleri ekleyin ve kavurma işlemi bitince 1 bardak salçalı su ilave edin yalnız salçalı suya bir çay bardağı süt ilave edilirse daha lezzetli olur.
AFİYET OLSUN !
Celal Coşkun'a teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Sebzeli sac kavurma tarifi, Sebzeli sac kavurma nasıl hazırlanır, Sebzeli sac kavurma nasıl yapılır, Sebzeli sac kavurma yemek tarifi, Sebzeli sac kavurma yapılışı