Kadayıf dolması

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

750 gr kadayıf
2 su bardağı ceviz içi
6 adet yumurta
2 su bardağı su
2 su bardağı süt
4 su bardağı şeker
sıvıyağ




HAZIRLANIŞI

Su, süt ve şekeri karıştırarak şerbet yapın. Kadayıfın içine çekilmiş olan cevizleri koyun ve yaprak sarma şeklinde sarın. Kırdığınız yumurtalara batırın ve yağda kızartın. Servis tabağına alın, şerbet dökün. Soğuduktan sonra servise hazırdır.


AFİYET OLSUN !

Gözde İrem Yılmaz'a teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler: Kadayıf dolması tarifi, Kadayıf dolması nasıl hazırlanır, Kadayıf dolması nasıl yapılır, Kadayıf dolması yemek tarifi, Kadayıf dolması yapılışı