Meyhane tavuğu
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
4 adet tavuk butu
2 adet soğan
1 adet domatez
1 kaşık salça
1 paket margarin
2 bardak pirinç
Nane
2 bardak tavuk suyu
HAZIRLANIŞI
Tavuklar bir tencerede haşlanır. Bir tencerede yarım paket margarinle 2 bardak pirinç kavrulur. Başka bir tavada soğanla salça ve domates yarım paket margarin ile kavrulur. Bunlar karıştırılıp cam bir tepsiye konulur. Tavuk butları da 2 bardak tavuk suyu ile tepsiye konulur. Üzerine nane serpilip 35 dakika 230 derece fırında pişirilir.
AFİYET OLSUN !
Serdar Demiroğlu'na teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Meyhane tavuğu tarifi, Meyhane tavuğu nasıl hazırlanır, Meyhane tavuğu nasıl yapılır, Meyhane tavuğu yemek tarifi, Meyhane tavuğu yapılışı