Tavuk salatası
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 tavuğun göğüs eti
6 adet marul yaprağı
1 küçük kavanoz mayonez
6 adet salatalık turşusu
Mayonez miktarı kadar (koyu) yoğurt
HAZIRLANIŞI
Tavuk etini haşlayın, ufak parçalara ayırıp, soğutun. Yoğurtla mayonezi çırpın buna ufak ufak doğradığınız turşu ve marul yapraklarını ilave edin, tavuk eti ile birlikte karıştırıp bir kaba koyun. Üzerini turşu ve dereotu ile süsleyip, servis yapın.
AFİYET OLSUN !
Jülide Tekbaş'a teşekkür ederiz.
Anahtar Kelimeler: Tavuk salatası tarifi, Tavuk salatası nasıl hazırlanır, Tavuk salatası nasıl yapılır, Tavuk salatası yemek tarifi, Tavuk salatası yapılışı