Ekşili kabak Kabukları (Kaşkarikaz)

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: İspanyol Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4 adet Kabağın Kabukları
2 adet Domates
1 diş Sarmısak
1 Çorba Kaşığı yağ
1 tutam tuz
1 tutam şeker
1,5 bardak su




HAZIRLANIŞI

Bu tarif yapılan herhangi bir kabak yemeğinde kullanılmayan kabak kabukları içinde geçerlidir.

Kabakların kabukları yukardan aşağıya kesilir kesilen kabaklar kare şeklinde olmak üzere tekrar enine kesilir.Üzerine 2 domates rendesi 1 diş sarmısak ister bütün halinde ister küçük küçük kesilir. 1 Çorba kaşığı yağ, 1 tutam tuz, 1 tutam şeker ve 1,5 bardak su atılır.Düdüklüde 5 dakika sonra pıs dedikten sonra ) düdüğü indirilir ve 15 dakika daha kısık ateşte pişirilir.
Afiyet olsun...

Anahtar Kelimeler: Ekşili kabak Kabukları (Kaşkarikaz) tarifi, Ekşili kabak Kabukları (Kaşkarikaz) nasıl hazırlanır, Ekşili kabak Kabukları (Kaşkarikaz) nasıl yapılır, Ekşili kabak Kabukları (Kaşkarikaz) yemek tarifi, Ekşili kabak Kabukları (Kaşkarikaz) yapılışı