ŞANZALİZE

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: İtalyan Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

TAVUK GÖĞÜS ETİ
GARNİTÜR
MANTAR
KAŞAR PEYNİRİ




HAZIRLANIŞI

TAVUK GÖĞÜS ETLERİ İNCECİK ŞEKİLDE AÇILIR. İÇERİSİNE HAFİF TUZ EKİLDİKTEN SONRA KAŞAR PEYNİRİ DİLİMLERİ YERLEŞTİRİLİR. ÜZERİNE İNCE DOĞRANMIŞ MANTARLAR VE BİR YEMEK KAŞIĞI KADAR GARNİTÜR EKLENİP TAVUK ETİ SIKICA SARILIR. ÜZERİNE SALÇALI SU VE HAFİF SIVI YAĞ GEZDİRİLİP FIRINDA 200 DERECEDE PİŞİRİLİR. FIRIN KAPATILDIKTAN SONRA ÜZERİNE TEKRAR RENDELENMİŞ KAŞAR DÖKÜLÜR. KAŞAR ERİDİKTEN SONRA SERVİSE HAZIRDIR. AFİYET OLSUN.

Anahtar Kelimeler: ŞANZALİZE tarifi, ŞANZALİZE nasıl hazırlanır, ŞANZALİZE nasıl yapılır, ŞANZALİZE yemek tarifi, ŞANZALİZE yapılışı