Mantarlı Omlet
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
6adet yumurta
250gr mantar
1adet soğan
4dal maydanoz
1kaşık margarin
karabiber
tuz
HAZIRLANIŞI
Mantarları temizleyip yıkayın ve yarım santim kalınlıkta doğrayın; soğanı piyazlık kıyın. Yarım kaşık yağı bir tavada kızdırıp soğan ve mantarı sote edin. Tuz, biber ve kıyılmış maydanoz ekleyin. mantarlar pişince kalan yağı da kızdırıp çırpılmış yumurtaları dökün ve pişirin. Yumurtalarda pişince sıcak olarak sofraya sunun.
Anahtar Kelimeler: Mantarlı Omlet tarifi, Mantarlı Omlet nasıl hazırlanır, Mantarlı Omlet nasıl yapılır, Mantarlı Omlet yemek tarifi, Mantarlı Omlet yapılışı