Hindibağ Salatası
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
500gr hindibağ
10bardak su
¾ fincan zeytinyağı
1adet limon
tuz
HAZIRLANIŞI
Hindibağın kök ve yukarı kısımlarını kesip bol suda yıkayın. Bir tencereye koyun, üzerine suyu ekleyip 30dk haşlayın. Ardından suyunu süzüp soğumaya bırakın. Soğuduğu vakit incecik kıyıp tabağa yerleştirin, üzerine limon suyu, zeytinyağı ve tuz katıp iyice karıştırın.
Anahtar Kelimeler: Hindibağ Salatası tarifi, Hindibağ Salatası nasıl hazırlanır, Hindibağ Salatası nasıl yapılır, Hindibağ Salatası yemek tarifi, Hindibağ Salatası yapılışı