HAŞHAŞLI PASTA
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
3 YUMURTA 1 SU BARDAĞI HASHAŞ TOHUMU 1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ 1 SU BARDAĞI ŞEKER 1 su bardağı irmik 1 su bardağı un 1 su bardağı süt l paket kabatrma tozu ve vanılya ÜZERI İÇİN 1 su bardağı su 1 ÇAY BARDAĞI ŞEKERLE KAYNAT YARIM LİMON SIK ÇOK ILIK OLARAK BEKLET EN ÜSTU İÇİN 1 POŞET KREM ŞANTI 1 BARDAK SÜT BIRAZ CEVİZ
HAZIRLANIŞI
YUMURTALARI ŞEKETLE IYICE ÇIRPIN SONRA HASHAS TOHUMU IRMIK UN SUT YAĞ VE KABARTMA TOZU VANILYAYI EKLEYIN KEK GIBI ÇIRPIN KEKTEN DAHA SIVI KIVAMDA OLACAK BORCAMA ÖKUN KARE OLANA BORCAMI YAĞLAYIN 180 DERECEDE PİŞİRIN FIRINDAN ÇIKINCA 10 DAKIKA BEKLEYIN HAZURLADIĞINIZ ŞERBETI DÖKUN KASIKLA SONRA KREM ŞANTIYI ÜSTÜNE YAYIN CEVIZLE SÜSLEYIN AFIYET OLSUN
Anahtar Kelimeler: HAŞHAŞLI PASTA tarifi, HAŞHAŞLI PASTA nasıl hazırlanır, HAŞHAŞLI PASTA nasıl yapılır, HAŞHAŞLI PASTA yemek tarifi, HAŞHAŞLI PASTA yapılışı