Kanat Kebabı (Antep)

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kanat eti
1bardak süt
karabiber
kırmızıbiber
kekik
tuz




HAZIRLANIŞI

Kanatları yıkayın ve suları iyice süzülünce sütün içinde 1gün bekletin. Ertesi güne karışık baharata bulayın şişlere saplayıp harsız ateş üzerinde pişirin.

Anahtar Kelimeler: Kanat Kebabı (Antep) tarifi, Kanat Kebabı (Antep) nasıl hazırlanır, Kanat Kebabı (Antep) nasıl yapılır, Kanat Kebabı (Antep) yemek tarifi, Kanat Kebabı (Antep) yapılışı