bAYATLAMAYAN KURABİYE

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

200gr. margarin
50 gr. tereyağ
2 yumurta
1 su bardağı şeker
1 kabartma tozu
1 vanilya
500 gr un.
1 kahve fincanı badem
1 çay kaşığı ak zencefil (arzuya göre)
1 çay bardağı hindistan cevizi




HAZIRLANIŞI

1 yumurtanın akı ve hindistan cevizi ayrı kaplara alınır.Yumuşak kıvamlı bir hamur yoğurulur. İstenilen şekil verilir. Önce yumurta akına ardından hindistan cevizine batırılarak fırın tepsisine dizilir. 200°C 'deki sıcak fırında kurabiyelerin üstü pembeleşene dek pişirilir.

Afiyet Olsun.

ASLI SOYLUER

Anahtar Kelimeler: bAYATLAMAYAN KURABİYE tarifi, bAYATLAMAYAN KURABİYE nasıl hazırlanır, bAYATLAMAYAN KURABİYE nasıl yapılır, bAYATLAMAYAN KURABİYE yemek tarifi, bAYATLAMAYAN KURABİYE yapılışı