bAYATLAMAYAN KURABİYE
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
200gr. margarin
50 gr. tereyağ
2 yumurta
1 su bardağı şeker
1 kabartma tozu
1 vanilya
500 gr un.
1 kahve fincanı badem
1 çay kaşığı ak zencefil (arzuya göre)
1 çay bardağı hindistan cevizi
HAZIRLANIŞI
1 yumurtanın akı ve hindistan cevizi ayrı kaplara alınır.Yumuşak kıvamlı bir hamur yoğurulur. İstenilen şekil verilir. Önce yumurta akına ardından hindistan cevizine batırılarak fırın tepsisine dizilir. 200°C 'deki sıcak fırında kurabiyelerin üstü pembeleşene dek pişirilir.
Afiyet Olsun.
ASLI SOYLUER
Anahtar Kelimeler: bAYATLAMAYAN KURABİYE tarifi, bAYATLAMAYAN KURABİYE nasıl hazırlanır, bAYATLAMAYAN KURABİYE nasıl yapılır, bAYATLAMAYAN KURABİYE yemek tarifi, bAYATLAMAYAN KURABİYE yapılışı