renkli tat
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
2 paket krem şanti
bebe bisküvisi
portakal
armut
muz
HAZIRLANIŞI
krem şanti tarifine göre uygulanır. hazır olunca içine portakal ozarından soyulup küçük küçük doğranıp içine konur muz ve armutta(kabukları soyulmuş)küçükce doğranır ve krem şantiyle karıştırılır dolaba konur 1-2 saat bekler dolapta. bebe bisküvileri bi borcam içine dizilir üstü ılık sütle ıslanıır.dolaptaki krem şantide bisküviler üstüne konur ve bir gün dolapta bekletildikten sonra afiyetle yenir
Anahtar Kelimeler: renkli tat tarifi, renkli tat nasıl hazırlanır, renkli tat nasıl yapılır, renkli tat yemek tarifi, renkli tat yapılışı