BİFTEK TÜNELİ

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

Yarım kilo dana veya hindi biftek
1 tane kuru soğan
3 diş sarmısak
250gr ıspanak
1 kase kültür mantarı
yarım çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı kadar sıvı yağ ve tuz




HAZIRLANIŞI

Tavanın içine yağı koyun.İçine kıydığınız soğan ve sarmısakları ila-ve edin.Biraz soteleyin.Mantarları ufak ufak doğrayın tavaya soğan
ların içine atın ve mantarlarıda soteleyin.Ispanakları yıkayıp ince
doğrayın tavaya ilave edin.Hepsini karıştırıp pişirin
Bifteği malzemeleri içine dolduracak şekilde bıçakla yarın.Yap- tığınız malzemeyi içine doldurun.Ağzını kürdanla kapatın.Az yağ koyduğunuz teflon tavada etin iki tarafını kızartın.Sonra yağlanmış
fırın kabına koyup 180 derecede pişirin.Pişince dilimleyerek servis yapın.Afiyet olsun.

Anahtar Kelimeler: BİFTEK TÜNELİ tarifi, BİFTEK TÜNELİ nasıl hazırlanır, BİFTEK TÜNELİ nasıl yapılır, BİFTEK TÜNELİ yemek tarifi, BİFTEK TÜNELİ yapılışı