Tulumba Tatlısı
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
4 yumurta
1 yemek kaşığı tereyağ
2 bardak su
az miktarda tuz
alabildiği kadar un
ŞERBETİ İÇİN
3 bardak su
3 bardak şeker
HAZIRLANIŞI
Bir tencereye su ve bir kaşık tereyağ koyulur.Kaynayınca un eklenip sararana kadar unla karıştırılır.Hamur haline geldikten sonra geniş bir tepside soğumaya bırakılır.Soğuduktan sonra 4 yumurta kırılır.Yumurta ile hamur iyice yoğurulur.
Anahtar Kelimeler: Tulumba Tatlısı tarifi, Tulumba Tatlısı nasıl hazırlanır, Tulumba Tatlısı nasıl yapılır, Tulumba Tatlısı yemek tarifi, Tulumba Tatlısı yapılışı