HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

250 GR. SANA YAĞI
3,5 SU BARDAĞI UN
2 YUMURTA
6 YEMEK KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ
4 YEMEK KAŞIĞI HİNDİSTAN CEVİZİ
1 PAKET HAMUR KABARTMA TOZU




HAZIRLANIŞI

250 GR. MARGARINI ODA SICAKLIĞINDA ERİMEYE BIRAKIN.
ERİMİS OLAN YAĞIN İÇERSİNE TÜM MALZEMELERI KATIN VE İYİCE YOĞURUN.ELİNİZE İSTEDİĞİNİZ ŞEKLİ VERİP FIRIN TEPSİSİNE YERLEŞTİRİN,ÜZERİNE DE YUMURTANIN BEYAZINI SÜRÜP AZ BİR MİKTAR DA HİNDİSTAN CEVIZI SERPİNİZ.

YAKLAŞIK 150 DC PİŞİRİNİZ

AFİYET OLSUN...

Anahtar Kelimeler: HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE tarifi, HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE nasıl hazırlanır, HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE nasıl yapılır, HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE yemek tarifi, HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE yapılışı