MEYVELİ YAŞ PASTA
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
PANDİSPANYASI İÇİN
6YUMURTA
7 Y. K. ŞEKER
8 Y.K. UN 
1 PK. KABARTMA TOZU
1 PAKET VANILYA
KREMASI İÇİN
 1 S.B SEKER 
 2 Y.K UN
 1 LİMON KABUGU RENDESİ
 1 YUMURTA
 1 PK. VANILYA
 2 S.B KADAR SÜT
 100 GRAM KADAR MARGARİN
SÜSLEMESİ İÇİN MEVSIM MEYVELERİ
MUZ KIRAZ CİLEK KİVİ MANDALİNA NE VARSA YANİ
HAZIRLANIŞI
1- ŞEKERLE YUMURTAYI MİKSERLE 5 DAK KADAR CIRPIN.
 2- KALAN MALZEMEYI EKLEYIP KARISTIRIN YAGLANMIS PASTA KALIBINA DÖKÜP 250 C DE PİŞİRİN . ( FIRINI SIK SIK ACMAYIN Kİ KEK SÖNMESİN BEN YAKLASIK 25-30 DAK KADAR PİŞİRİYORUM 15 DAK  DAN SONRA FIRININIZ CAMLI DEGILSE ACIP 1 KERE BAKIN )
 KREMASI
1-MARGARİN VE VANILYA HARİÇ BUTUN MALZEMEYI KARISTIRIP OCAKTA PİŞİRİN.
2- KERMANIZIN KIVAMI SIZE KOYU GELIRSE OCAKTAN ALDIKTAN SONRA SÜT EKLEYIP İSTEDİĞİNİZ KIVAMA GETİREBİLİRSİNİZ.
3-OCAKTAN ALDIKTAN SONRA MARGARINI VE VANILYAYI EKLEYIN .
SON OLARAK PASTANIZI İP YARDIMIYLA 2 YE BOLUN BICAKLA BECEREMIYORUM BEN İPLE KESIYORUM KREMADA PASTADA SOGUK İKEN PASTANIN ARASINA VE ÜSTÜNE KRMA SÜRÜN VE PASTANIZI SÜSLEYİN .
NOT EGER PASTANIZIN KENARLARI SERT İSE KITIR KITIR İSE PORTAKAL SUYU İLE YUMUSATIN HEM LEZZETTE KATIYOR.
UMARIM BEGENIRSINIZ AFIYET OLSUN.