BROWNİ

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4 yumurta
2 su bardağı süt
2 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
2 çorba kaşığı margarin yağ
2 paket vanilya
8 çorba kaşığı kakao
2 paket kabartma tozu
14 çorba kaşığı un




HAZIRLANIŞI

YUMURTALARI,SÜTÜ VE ŞEKERİ BİR KALIBA KOYUP 2-3 DAKİKA KADAR ÇIRPIN.ÇIRPTIKTAN SONRA SIVI YAĞI VE MARGARİN YAĞINI EKLEYİP ÇIRMAYA DEVAM EDİN(MARGARİN YAĞI ERİTİRSENİZ DAHA KOLAY OLUR).VANİLYAYI VE KAKAOYU EKLEYİP ÇIRPIN.HAZIRLADIĞINIZ KARIŞIMDAN 2 ÇORBA KASESİ KADAR AYIRIN.KALAN KARIŞIMA KABARTMA TOZUNU VE UNUN İLAVE EDİN.KARIŞTIRMAYA DEVAM EDİN.ÖNCEDEN ISITILMIŞ 170 DERECEDEKİ FIRINDA YAĞLANMIŞ BİR TEPSİYE KARIŞIMI DÖKEREK 30 DAKİKA PİŞİRİN.KEK PİŞTİKTEN SONRA BIÇAKLA FARKLI YERLERDEN DELİP AYRIDIĞINIZ KARIŞIMI YAYARAK KAŞIKLA DÖKÜN.SOĞUDUKTAN SONRA DİLİMLEYEREK SERVİS YAPABİLİRSİNİZ.AFİYET OLSUN,LOP LOP ET OLSUN )))

Anahtar Kelimeler: BROWNİ tarifi, BROWNİ nasıl hazırlanır, BROWNİ nasıl yapılır, BROWNİ yemek tarifi, BROWNİ yapılışı