MISIR UNLU TUZLU KEK

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2 yumurta, 1,5 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı mısır unu, 1 su bardağı beyaz un, 1 paket kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı tuz, 1/2-1 su bardağı beyaz peynir




HAZIRLANIŞI

yumurta,süt ve sıvı yağ mikserde iyice çırpılır. mısır ve beyaz una kabartma tozu ve tuz ilave edilip sıvı karışıma eklenir,bi miktar daha çırpılıp peynir ilave edilip karıştırılır. yağlanmış kek kalıbına dökülüp önceden ısıtılmış 150 derecelik fırında pişirilir.

Anahtar Kelimeler: MISIR UNLU TUZLU KEK tarifi, MISIR UNLU TUZLU KEK nasıl hazırlanır, MISIR UNLU TUZLU KEK nasıl yapılır, MISIR UNLU TUZLU KEK yemek tarifi, MISIR UNLU TUZLU KEK yapılışı