KARIŞIK PİZZA
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: İtalyan Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
MamuruEkmek yapma makinesinde hazırladık.
Elde hazırlama1 su bardağı ılık suda, 1 tatlı kaşığı şeker eritilir, 1 yemek kaşığı toz maya eklenerek karıştırılır. 3 su bardağı unun ortasına tuz, bir kaşık sıvı yağ, şeker-su-maya karışımı eklenip, yoğurulur ve dinlendirilir.
Malzemeler (ekleme-çıkarma yapabilirsiniz)
300gr rendelenmiş kaşar, salam, sucuk, sosis, zeytin, biber, domates, 4-5 tane mantar, salça
HAZIRLANIŞI
MamuruEkmek yapma makinesinde hazırladık.
Elde hazırlama1 su bardağı ılık suda, 1 tatlı kaşığı şeker eritilir, 1 yemek kaşığı toz maya eklenerek karıştırılır. 3 su bardağı unun ortasına tuz, bir kaşık sıvı yağ, şeker-su-maya karışımı eklenip, [image][/image]yoğurulur ve dinlendirilir.
Dinlenmiş hamuru, yağlanmış tepsiye yayıyoruz
Sulandırılmış 1-2 kaşık salçayı hamurun üstüne elimizle yayıyoruz
Kaşarın 1/3'ünü salçanın üzerine yayıyoruz
Malzemeleri, en üste kalan 2/3 kaşarı serpiştiriyoruz
Fırında pişiriyoruz. Afiyet olsun.