KARIŞIK PİZZA

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: İtalyan Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

MamuruEkmek yapma makinesinde hazırladık.
Elde hazırlama1 su bardağı ılık suda, 1 tatlı kaşığı şeker eritilir, 1 yemek kaşığı toz maya eklenerek karıştırılır. 3 su bardağı unun ortasına tuz, bir kaşık sıvı yağ, şeker-su-maya karışımı eklenip, yoğurulur ve dinlendirilir.

Malzemeler (ekleme-çıkarma yapabilirsiniz)
300gr rendelenmiş kaşar, salam, sucuk, sosis, zeytin, biber, domates, 4-5 tane mantar, salça




HAZIRLANIŞI

MamuruEkmek yapma makinesinde hazırladık.
Elde hazırlama1 su bardağı ılık suda, 1 tatlı kaşığı şeker eritilir, 1 yemek kaşığı toz maya eklenerek karıştırılır. 3 su bardağı unun ortasına tuz, bir kaşık sıvı yağ, şeker-su-maya karışımı eklenip, [image][/image]yoğurulur ve dinlendirilir.

Dinlenmiş hamuru, yağlanmış tepsiye yayıyoruz
Sulandırılmış 1-2 kaşık salçayı hamurun üstüne elimizle yayıyoruz
Kaşarın 1/3'ünü salçanın üzerine yayıyoruz
Malzemeleri, en üste kalan 2/3 kaşarı serpiştiriyoruz
Fırında pişiriyoruz. Afiyet olsun.

Anahtar Kelimeler: KARIŞIK PİZZA tarifi, KARIŞIK PİZZA nasıl hazırlanır, KARIŞIK PİZZA nasıl yapılır, KARIŞIK PİZZA yemek tarifi, KARIŞIK PİZZA yapılışı