KASTAMONU KÜMBÜŞÜ

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

Yarım kilo beyaz peynir
İsteğe bağlı miktarda Taşköprü sarımsağı
Kekik, nane, kırmızı pul biber, bir kaşık salça, sıvı yağ, bir miktar ceviz içi.




HAZIRLANIŞI

Beyaz peynir iyice ezilir,içine dövülmüş sarımsak,kırmızı pul biber,nane, kekik, salça, sıvı yağ ve ceviz içi ilave edilerek iyice karıştırılır.İstenen şekil verilir kahvaltı, ikindi çayları vb ortamlarda ayrıca kokteyllerde kanepe üzerlerine sürülerek ikram edilir. Afiyet olsun...

Anahtar Kelimeler: KASTAMONU KÜMBÜŞÜ tarifi, KASTAMONU KÜMBÜŞÜ nasıl hazırlanır, KASTAMONU KÜMBÜŞÜ nasıl yapılır, KASTAMONU KÜMBÜŞÜ yemek tarifi, KASTAMONU KÜMBÜŞÜ yapılışı