TATLININ TATLISI (Kastamonu)

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4 Kişilik
100 gr Kastamonu Tahin Helvası
4 çorba kaşığı süzme bal
Bir tatlı kaşığı tarçın




HAZIRLANIŞI

Tahin halvaları dört ince dilim halinde kesilir
Her biri ısıya dayanıklı cam servis tabaklarına ya da toprak servis kaplarına konur
Üzerlerine birer çorba kaşığı bal dökülerek sıcak fırında iki üç dk bekletilerek tahin ve balın çok az erimesi sağlanır
Hemen ve sıcak servis yapılır servis yaparken üzerine tarçın ilave edilir. Afiyet olsun...

Anahtar Kelimeler: TATLININ TATLISI (Kastamonu) tarifi, TATLININ TATLISI (Kastamonu) nasıl hazırlanır, TATLININ TATLISI (Kastamonu) nasıl yapılır, TATLININ TATLISI (Kastamonu) yemek tarifi, TATLININ TATLISI (Kastamonu) yapılışı