ALFOLLİN

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: İtalyan Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4 ADET TAVUK GÖĞSÜ
1 ADET HAVUÇ
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
3 YEMEK KAŞIĞI PUL BİBER
1 CAY KAŞIĞI KARA BİBER




HAZIRLANIŞI

TAVUKLAR HAŞLANIR, DAHA SONR KÜÇÜK PARÇALARA AYRILIR. HAVUÇ RENDELENİR VE DİER MALZEMELERLE KATILARAK SUYUN İÇİNE ATILIR VE TAVUKTA İLAVE EDİLEREK PİŞİRİLİR

Anahtar Kelimeler: ALFOLLİN tarifi, ALFOLLİN nasıl hazırlanır, ALFOLLİN nasıl yapılır, ALFOLLİN yemek tarifi, ALFOLLİN yapılışı