ALFOLLİN
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: İtalyan Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
4 ADET TAVUK GÖĞSÜ
1 ADET HAVUÇ
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
3 YEMEK KAŞIĞI PUL BİBER
1 CAY KAŞIĞI KARA BİBER
HAZIRLANIŞI
TAVUKLAR HAŞLANIR, DAHA SONR KÜÇÜK PARÇALARA AYRILIR. HAVUÇ RENDELENİR VE DİER MALZEMELERLE KATILARAK SUYUN İÇİNE ATILIR VE TAVUKTA İLAVE EDİLEREK PİŞİRİLİR
Anahtar Kelimeler: ALFOLLİN tarifi, ALFOLLİN nasıl hazırlanır, ALFOLLİN nasıl yapılır, ALFOLLİN yemek tarifi, ALFOLLİN yapılışı