karli pilav (indian)

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 sogan
2 tavuk suyu
1 yemek kasigi tuz
1 yemek kasigi seker
2 yemek kasigi acili kari tozu
1 yemek kasigi domates salcasi
2 avuc kadar buzlu sebze garniturleri ve
2 bardak pirinc




HAZIRLANIŞI

ilk once az sivi yagdasoganlari pembelesinceye kadar kizartiriz, daha sonra 1kasik tuzu, 1kasik sekeri ve 2 kasik kari tozunu da ekleyip bir dk tencerede kizartiriz. daha sonra 2 tavuk suyunu ve 1kasik salcayi ekleriz, 1dk da onlari karistiririz. en son olarak pirinc ve sebzelerimizi de ekleyip onlari da 1dk karistiririz. ve son olarak suyunu da ekleyip kisik ateste pisiririz. afiyet olsun...

Anahtar Kelimeler: karli pilav (indian) tarifi, karli pilav (indian) nasıl hazırlanır, karli pilav (indian) nasıl yapılır, karli pilav (indian) yemek tarifi, karli pilav (indian) yapılışı