tuzlu poğça
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1 PAKET MARGARİN
YARIM ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
YARIM ÇAY BARDAĞI YOĞURT
1 YUMURTA
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 ÇAY KAŞIĞI MAHLEP
ALDIĞI KADAR UN
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
HAZIRLANIŞI
BÜTÜN MALZEMEYİ KARIŞTIRIP CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPLAR YAPIN TEPSİYE DİZİN ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜN 170 DERECELİK FIRINDA PİŞİRİN .NOT İCERİSİNE PEYNİRDE KULANABİLİRSİNİZ.
AFİYET OLSUN )
Anahtar Kelimeler: tuzlu poğça tarifi, tuzlu poğça nasıl hazırlanır, tuzlu poğça nasıl yapılır, tuzlu poğça yemek tarifi, tuzlu poğça yapılışı