tuzlu poğça

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 PAKET MARGARİN
YARIM ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
YARIM ÇAY BARDAĞI YOĞURT
1 YUMURTA
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 ÇAY KAŞIĞI MAHLEP
ALDIĞI KADAR UN
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ




HAZIRLANIŞI

BÜTÜN MALZEMEYİ KARIŞTIRIP CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPLAR YAPIN TEPSİYE DİZİN ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜN 170 DERECELİK FIRINDA PİŞİRİN .NOT İCERİSİNE PEYNİRDE KULANABİLİRSİNİZ.


AFİYET OLSUN )

Anahtar Kelimeler: tuzlu poğça tarifi, tuzlu poğça nasıl hazırlanır, tuzlu poğça nasıl yapılır, tuzlu poğça yemek tarifi, tuzlu poğça yapılışı