acıtto ömorotto spaghetti
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
bir paket spaghetti (500g) 10 ml barbecü sos 15 gr mayonez 1 veya 1.5 çorba kaşığı salça 2 çorba kaşığı pul biber çeyrek pakette margarin
HAZIRLANIŞI
normal makarnayı haşlıyoruz süzüyoruz sonra ocağın altınıyakıp tencereyi koyuyoruz içine çeyrek paket margarini koyup erimesini bekliyoruzsonra pulbiberi koyup karıştırıyoruz mantı sosu kıvamını alınca hemen salça ardından da salçanın üstüne mayonezi ve barbecü sosu ekliyoruz 20 30 saniye iyicene karıştırdıktan sonra hemen makarnayı koyup iyicene ama iyicene altlı üstlü karıştırıyoruz bu karıştıma çooooooook ama çooooooook önemli
1.notbu makarnayı sıcakken tüketmeniz çok önemli çünkü ertesi gün aynı tadı ve aynı zevki alamıyacaksınız herhangi bir makarnaylada yapabilirsiniz
2.notbu makarnanın kıvamı çok önemli tuturursanız dünyanın enlezetli makarnasını tat mış olucaksanız inanın bana
AFİYET OLSUN