cheese cake

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2 paket eti burçak bisküvi
130 gram tereyağ
3 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı yoğurt
1 paket (250 gr) labne peyniri
1 kase vişne
2 yemek kaşığı şeker
2 paket kırmızı jöle




HAZIRLANIŞI

Bisküvileri un haline getirin üzerine tereyağını eritip döküp hamur gibi yogurun.Kalıba bastıra bastıra yerleştirin.
Yumurtaları, şeker ile çırpın.sonra yoğurt ve labne peynirini ilave edip tekrardan çırpın.Karışımı kalıptaki bisküvilerin üstüne dökün.170 derecede 20-25 dakika pişirin.piştiğini anlamak için kalıbı hafif sallayın,hamur sallanmıyorsa pişmiş demektir.
1 kase vişneyi robottan geçirin sonra tavaya alıp 2 yemek kaşığı şeker ile pişirin.jöleyi 1 bardak suyla sulandırıp pişen vişnenin üzerine dökün jöle kıvamına gelene kadar pişirin.sonra kalıbın üstüne dökün.soğuyunca servis yapabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: cheese cake tarifi, cheese cake nasıl hazırlanır, cheese cake nasıl yapılır, cheese cake yemek tarifi, cheese cake yapılışı