YAZ TURŞUSU

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

12 ADET KURUTULMUŞ PATLICAN DİLİMİ,10 ADET KURUTULMUŞ BİBER,3-4 DİŞ RENDELENMİŞ SARIMSAK,LİMON SUYU,ARZUYA GÖRE BİR TUTAM KURU NANE,TUZ.




HAZIRLANIŞI

ÖNCE PATLICAN DİLİMLERİNİ SUDA 8-10 DAKİKA KADAR HAŞLAYIN.SONRA İÇİNE KURU BİBERLERİDE EKLEYİP HEPSİNİN İYİCE HAŞLANMASINI BEKLEYİN.HAŞLANAN PATLICAN VE BİBERLERİ MAKARNA GİBİ SÜZDÜRÜP İÇİNE RENDE SARIMSAK,LİMON SUYU,TUZ VE KURU NANE EKLEYİN.HEPSİNİ KARIŞTIRIN.AFİYET OLSUN.

Anahtar Kelimeler: YAZ TURŞUSU tarifi, YAZ TURŞUSU nasıl hazırlanır, YAZ TURŞUSU nasıl yapılır, YAZ TURŞUSU yemek tarifi, YAZ TURŞUSU yapılışı