portakallı elma

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 1

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

Malzemeler

* 6 adet Amasya elması
* 10 adet sıkma portakal
* 1 adet nar




HAZIRLANIŞI

Hazırlanması

1. Elmaların kabuklarını soyup ortalarını oyun. Portakalların suyunu sıkıp elmalarla beraber yumuşayıncaya kadar, yarım saat kadar kaynatın.
2. Ardından buzdolabında iyice soğutup, servis tabağına alın. Narı soyup çekirdeklerini elmaların üzerine serpin.

Anahtar Kelimeler: portakallı elma tarifi, portakallı elma nasıl hazırlanır, portakallı elma nasıl yapılır, portakallı elma yemek tarifi, portakallı elma yapılışı