Yosunlu Füme Alabalık
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Belirsiz Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
150gr füme alabalık
3yaprak yosun
1adet kereviz
2kaşık soya sosu
1kaşık limon suyu
HAZIRLANIŞI
Kerevizleri temizleyip kibrit çöpü şeklinde kesin; bunları soya sosu ve limon sosunu çırptığınız kabın içine alın. Füme balıkları 4cm; yosunları da 2şer cm genişliğinde uzun şeritler halinde kesin. Her balık diliminin üzerine birer yosun ve kereviz dilimi yerleştirip rulo şeklinde sarın.
Anahtar Kelimeler: Yosunlu Füme Alabalık tarifi, Yosunlu Füme Alabalık nasıl hazırlanır, Yosunlu Füme Alabalık nasıl yapılır, Yosunlu Füme Alabalık yemek tarifi, Yosunlu Füme Alabalık yapılışı