Yosunlu Füme Alabalık

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Belirsiz Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

150gr füme alabalık
3yaprak yosun
1adet kereviz
2kaşık soya sosu
1kaşık limon suyu




HAZIRLANIŞI

Kerevizleri temizleyip kibrit çöpü şeklinde kesin; bunları soya sosu ve limon sosunu çırptığınız kabın içine alın. Füme balıkları 4cm; yosunları da 2şer cm genişliğinde uzun şeritler halinde kesin. Her balık diliminin üzerine birer yosun ve kereviz dilimi yerleştirip rulo şeklinde sarın.

Anahtar Kelimeler: Yosunlu Füme Alabalık tarifi, Yosunlu Füme Alabalık nasıl hazırlanır, Yosunlu Füme Alabalık nasıl yapılır, Yosunlu Füme Alabalık yemek tarifi, Yosunlu Füme Alabalık yapılışı