Zeytinyağlı Kuskus
ZORLUK DERECESİ: 3
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
2bardak kuskus
4bardak tavuk suyu
2adet taze soğan
5kaşık zeytinyağı
1tatlı kaşığı kuru fesleğen
½ demet dereotu
karabiber
tuz
HAZIRLANIŞI
Zeytinyağını kızdırıp kuskusu kavurun; sarardığı vakit tavuk suyunu ilave edip tuzunu ayarlayın ve pişmeye bırakın. Suyunu çekince ocaktan alırsınız. Dereotunu ve soğanı yıkayıp ince ince kıyın. Bunları da soğumuş olan kuskusun içine katıp karıştırın. Baharatını da serpip soğuk olarak servis edin.
Anahtar Kelimeler: Zeytinyağlı Kuskus tarifi, Zeytinyağlı Kuskus nasıl hazırlanır, Zeytinyağlı Kuskus nasıl yapılır, Zeytinyağlı Kuskus yemek tarifi, Zeytinyağlı Kuskus yapılışı