Fırında Kremalı Karnabahar

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet ufak karnabahar
1paket krema
4kaşık galeta unu
6kaşık rendelenmiş parmesan peyniri
6kaşık zeytinyağı
karabiber
fesleğen
tuz




HAZIRLANIŞI

Karnabaharı yapraklarına ayırıp çiçeklerine ayırın, saplarını kesin derin bir tencereye alıp bol suda haşlayın.(az tuz katın) haşlanan karnabaharın suyunu süzüp fırın kabına aktarın. Başka bir kapta kremayı ısıtın bunu da karnabahara döküp iyice karıştırın. Üzerlerine baharat, peynir, galeta unu ve zeytinyağı katarak 170derecede 20dk kızartın.

Anahtar Kelimeler: Fırında Kremalı Karnabahar tarifi, Fırında Kremalı Karnabahar nasıl hazırlanır, Fırında Kremalı Karnabahar nasıl yapılır, Fırında Kremalı Karnabahar yemek tarifi, Fırında Kremalı Karnabahar yapılışı