Bulgurlu Büryan Pilavı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kuzu eti
2bardak bulgur
1adet soğan
2kaşık margarin
1kaşık salça, tuz




HAZIRLANIŞI

Eti bir tencerede haşlayın, bulguru yıkayın, soğanı doğrayın. Soğanı yağda kavurarak salçayı karıştırın. Ardından yıkadığınız bulguru katın, bir miktar kavurun. Kıvamı gelince et suyundan koyarak pişirin. Ocağın altını kapatırken haşlanan etleri pilavın üzerine dizin ve 20dk dinlendirip servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Bulgurlu Büryan Pilavı tarifi, Bulgurlu Büryan Pilavı nasıl hazırlanır, Bulgurlu Büryan Pilavı nasıl yapılır, Bulgurlu Büryan Pilavı yemek tarifi, Bulgurlu Büryan Pilavı yapılışı