Bıldırcınlı Pilav

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 3

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

10adet bıldırcın
2bardak pirinç
4adet domates
4bardak su
3kaşık margarin
tuz




HAZIRLANIŞI

Bıldırcınları temizleyin bir kapta çok az yağ ile kavurun; içine doğradığınız domatesleri ekleyin. Domateslerde sote olunca suyu katın bıldırcınlar kaynasın, yumuşadıkları vakit onları alıp yerine yıkadığınız pirinci karıştırın. Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin. Pilav suyunu çekince üzerine tereyağı gezdirebilirsiniz. Etlerle beraber servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Bıldırcınlı Pilav tarifi, Bıldırcınlı Pilav nasıl hazırlanır, Bıldırcınlı Pilav nasıl yapılır, Bıldırcınlı Pilav yemek tarifi, Bıldırcınlı Pilav yapılışı