Çerkez Tavuğu

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1bütün tavuk
2dilim ekmek içi
1su bardağı ceviz içi
2diş sarımsak
1kaşık sıvıyağ
1tatlı kaşığı kırmızı pul biber
tuz




HAZIRLANIŞI

Tavuğu haşlayıp derisini ayırın ve etini didin(haşlama suyundan bir bardak ayırın) Mutfak robotu içine ekmek içini ve ceviz içini sarımsaklarla beraber atıp kıydırın. Bir bardak tavuk suyuyla karıştırın. Bu harcı tavuk etinin üzerine döküp iyice yedirin. Yağı kızdırın, üzerine kırmızıbiber serpin servis ederken yemeğin üzerine dökün.

Anahtar Kelimeler: Çerkez Tavuğu tarifi, Çerkez Tavuğu nasıl hazırlanır, Çerkez Tavuğu nasıl yapılır, Çerkez Tavuğu yemek tarifi, Çerkez Tavuğu yapılışı