Vişneli Jöle Tatlısı

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1

MUTFAK: Belirsiz Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1paket toz vişne jölesi
8kaşık şeker
4kaşık buğday nişastası
4bardak vişne suyu
1bardak soğuk su




HAZIRLANIŞI

Orta boy bir tencereye vişne suyu, jöle, şeker ve nişastayı koyup mikserle 2-3dk çırpın. Ardından tencereyi ocağa koyup kısık ateşte karıştıra karıştıra kaynatın. Kaynamaya başlayınca da ocaktan alın. Kullanacağınız kalıpları soğuk suyla çalkalayın ve hazırladığınız karışımı kalıplara pay edin. Yarım gün kadar buz dolabında beklettikten sonra soğuk olarak servis edin.

Anahtar Kelimeler: Vişneli Jöle Tatlısı tarifi, Vişneli Jöle Tatlısı nasıl hazırlanır, Vişneli Jöle Tatlısı nasıl yapılır, Vişneli Jöle Tatlısı yemek tarifi, Vişneli Jöle Tatlısı yapılışı