Beyin Kavurması

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1adet koyun beyni
3adet yumurta
2kaşık tereyağı
Tuz




HAZIRLANIŞI

Beyinin zarını soyarak iyice yıkayın; bol su içinde de haşlayın. Suyunu süzüp ılındığında küçük parçalara bölün. Bu parçaları kızgın yağda kavurun, üzerine çırpılmış yumurtaları ve baharatı ilave edip orta ateşte pişirin.

Anahtar Kelimeler: Beyin Kavurması tarifi, Beyin Kavurması nasıl hazırlanır, Beyin Kavurması nasıl yapılır, Beyin Kavurması yemek tarifi, Beyin Kavurması yapılışı