Ispanaklı Garnitür
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
500 gr ıspanak
2 adet patates
2 adet havunç
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı soya sosu
arzuya göre baharat
HAZIRLANIŞI
Patatesleri ve havuçları parmak büyüklüğünde uzun uzun doğrayın. Yıkadığınız ıspanakları sadece ortadan ikiye bölün. Tavaya yağı koyun, ısındıktan sonra havucu atıp bir iki dakika kavurun; ardından patatesleri atıp 5-6dk kavurun ve sırasıyla ıspanağı, soya sosunu, baharatlarını ekleyip kavurmaya devam edin. ıspanaklar iyice pişince ocaktan alıp servis edin.
Anahtar Kelimeler: Ispanaklı Garnitür tarifi, Ispanaklı Garnitür nasıl hazırlanır, Ispanaklı Garnitür nasıl yapılır, Ispanaklı Garnitür yemek tarifi, Ispanaklı Garnitür yapılışı