Kanat

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1kg kanat
2kaşık domates salçası
1kaşık yoğurt
Kekik
tuz




HAZIRLANIŞI

Kanatları 10dk tuzlu suda bekletin, iyice durulayıp suyunu süzün. Bir kap içinde salça, yoğurt ve kekik iyice karıştırılır. Kanatları bu karışıma atıp iyice bulayın. Bunları yağlanmış fırın tepsisine dizip 250 derecede 45 dakika pişirin. Sıcak olarak servise sunun.

Anahtar Kelimeler: Kanat tarifi, Kanat nasıl hazırlanır, Kanat nasıl yapılır, Kanat yemek tarifi, Kanat yapılışı