Kısır

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2 su b. ince bulgur
1/2 demet maydanoz
1/2 demet taze soğan
1kaşık biber salçası
1kaşık biber püresi
zeytinyağı
yarım limon
domates
kıvırcık
tuz
karabiber
pulbiber




HAZIRLANIŞI

İnce bulguru sıcak su ile demleyin. maydanozu ve soğanı kıyın; domatesin kabuklarını soyup küp küp doğrayın. Geri kalan tüm malzemelerle beraber bir kapta toplayın. Yalnızca kıvırcık yaprakları süsleme için ayrılacaktır.

Anahtar Kelimeler: Kısır tarifi, Kısır nasıl hazırlanır, Kısır nasıl yapılır, Kısır yemek tarifi, Kısır yapılışı