Kısır
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
2 su b. ince bulgur
1/2 demet maydanoz
1/2 demet taze soğan
1kaşık biber salçası
1kaşık biber püresi
zeytinyağı
yarım limon
domates
kıvırcık
tuz
karabiber
pulbiber
HAZIRLANIŞI
İnce bulguru sıcak su ile demleyin. maydanozu ve soğanı kıyın; domatesin kabuklarını soyup küp küp doğrayın. Geri kalan tüm malzemelerle beraber bir kapta toplayın. Yalnızca kıvırcık yaprakları süsleme için ayrılacaktır.
Anahtar Kelimeler: Kısır tarifi, Kısır nasıl hazırlanır, Kısır nasıl yapılır, Kısır yemek tarifi, Kısır yapılışı