Cordon Bleu

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 3

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Fransız Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

2 parça ince dövülmüş biftek
250 gr mantar
1adet domates
1adet soğan
2dilim taze kaşar
1çay kaşığı kekik
1çay kaşığı karabiber
1çay kaşığı kırmızıbiber
tuz ve folyo kağıdı




HAZIRLANIŞI

Etleri az yağlı tavada çok az kızartın. Kızaran etleri folyo kağıtlarına koyun, etleri aldığınız tavada mantarları öldürün, daha sonra mantarları da folyoya aldığınız etlerin üzerine dökün. Soğan ve domatesi halka halka dilimleyin ve mantarların üzerine yerleştirin. Baharatlar ekleyip bir dilim taze kaşarda konulduktan sonra, folyonun ağzı kapatın ve fırına verin. 175-200derecede 30dk fırında pişirilir. Folyoyla beraber servis yapabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: Cordon Bleu tarifi, Cordon Bleu nasıl hazırlanır, Cordon Bleu nasıl yapılır, Cordon Bleu yemek tarifi, Cordon Bleu yapılışı