Ispanaklı Şnitzel

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Avusturya Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

4 adet dövülmüş piliç göğsü
200 gr ıspanak
2 adet yumurta
1 fincan galeta unu
1 su bardağı sıvı yağ
1,5 çay bardağı mayonez
½ demet maydanoz
tuz
karabiber




HAZIRLANIŞI

Yumurtaları derin bir kaba kırdıktan sonra tuz ve karabiberi ekleyin. Piliç göğsünü önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayın, bunları kızdırılmış sıvı yağda kızartın. Ispanakları ve maydanozu yıkayın, ince ince doğradıktan sonra 2-3dk haşlayın. Mayonezi ıspanaklarla karıştırın. Servis tabağına aldığınız şnitzellerin üzerine ıspanaklı sosu dökerek servis yapın.

Anahtar Kelimeler: Ispanaklı Şnitzel tarifi, Ispanaklı Şnitzel nasıl hazırlanır, Ispanaklı Şnitzel nasıl yapılır, Ispanaklı Şnitzel yemek tarifi, Ispanaklı Şnitzel yapılışı