Pırasa Kavurması
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg pırasa
3adet yumurta
yeşil soğan
1kaşık tereyağı
1kaşık salça
tuz karabiber
HAZIRLANIŞI
Pırasaları incecik doğrayın, kızdırdığınız tereyağında kavurun. Rengi dönünce üzerine doğranmış taze soğan ve salçayı ekleyin. Tuzunu ve karabiberini de ayarlayın. Bunlar pişince üzerine yumurtaları kırın. Yumurtalar da pişince servis tabağına çıkarın.
Anahtar Kelimeler: Pırasa Kavurması tarifi, Pırasa Kavurması nasıl hazırlanır, Pırasa Kavurması nasıl yapılır, Pırasa Kavurması yemek tarifi, Pırasa Kavurması yapılışı