Kuşkonmaz Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1 demet taze kuşkonmaz
1adet soğan
3kaşık un
1bardak krema
1 tutam dereotu
Sıvıyağ
tuz
su




HAZIRLANIŞI

Soğanı yemeklik doğrayın ve kuşkonmazı ince ince kesin. Tencereye sıvıyağı dökün. Üzerine soğanı ilave edin, kavurun. Daha sonra kuşkonmazı ilave edin ve onu da kavurun. Daha sonra unu karıştırın; üzerine soğuk su ve kremayı ilave edin. Orta ateşte kaynamaya bırakın. Kaynayan çorbayı sebzeler yumuşayınca ocaktan alarak servis tabağına alın. Üzerine kıyılmış dereotu serpin.

Anahtar Kelimeler: Kuşkonmaz Çorbası tarifi, Kuşkonmaz Çorbası nasıl hazırlanır, Kuşkonmaz Çorbası nasıl yapılır, Kuşkonmaz Çorbası yemek tarifi, Kuşkonmaz Çorbası yapılışı