Çulluk Kızartması
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
2adet çulluk
1adet soğan
1adet domates
1adet havuç
1adet kereviz
2kaşık sıvıyağ
2kaşık tereyağı
tuz, kekik
HAZIRLANIŞI
Sebzeleri doğrayıp hazır edin. Kuşu temizleyin ve parçalara ayırın. Yağı tencerede kızdırıp soğanı hafif kavurun. Diğer sebzeleri de sote edin ve çulluğu katın. Orta ateşte tuzunu baharatını ayarlayıp az da su katın ve pişirin.
Anahtar Kelimeler: Çulluk Kızartması tarifi, Çulluk Kızartması nasıl hazırlanır, Çulluk Kızartması nasıl yapılır, Çulluk Kızartması yemek tarifi, Çulluk Kızartması yapılışı