Arnavut Ciğeri
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 2
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1/2kg Kuzu Ciğeri
1 bardak Un
1 çorba kaşığı Toz Kırmızıbiber
Sıvıyağ
HAZIRLANIŞI
Un ile kırmızı biberi harmanlayıp yıkamış ve kuşbaşı doğramış olduğunuz ciğerleri bu karışıma bulayın. Tavaya bol miktarda yağ koyup kızdırın. Ciğerleri yağ çektirmeden kızartın. Kızaran ciğerleri servis tabağına alarak servise sunun.
Anahtar Kelimeler: Arnavut Ciğeri tarifi, Arnavut Ciğeri nasıl hazırlanır, Arnavut Ciğeri nasıl yapılır, Arnavut Ciğeri yemek tarifi, Arnavut Ciğeri yapılışı