Bulgur Çorbası

# A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z

ZORLUK DERECESİ: 2

HAZIRLAMA SÜRESİ: 2

MUTFAK: Türk Mutfağı

GEREKLİ MALZEMELER

1bardak ince bulgur
1adet soğan
3adet domates
1adet yeşilbiber
sıvıyağ
et suyu
tuz




HAZIRLANIŞI

Bulguru yıkayın. Et suyunu hazırlayın. Soğanı, biberi doğrayın, domatesleri rendeleyin. Soğanı biberle yağda kavurun ve süzdüğünüz bulguru ekleyin. Bir miktar kavurup et suyunu ilave edin. Kaynayınca domatesi aktarın. Kısık ateşte bulgur yumuşayana kadar pişirin.

Anahtar Kelimeler: Bulgur Çorbası tarifi, Bulgur Çorbası nasıl hazırlanır, Bulgur Çorbası nasıl yapılır, Bulgur Çorbası yemek tarifi, Bulgur Çorbası yapılışı