Etli Taze Börülce
ZORLUK DERECESİ: 2
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
1kg börülce
250gr koyun eti
4kaşık sıvıyağ
1adet soğan
1adet domates
sıcak su
tuz
HAZIRLANIŞI
Börülcelerin kılçıklarını ayırın ve ortadan bölün. Yağı kızdırın eti kavurun, suyunu salıp çekince soğanı ekleyin ölsün. Kabuksuz doğranmış domatesi karıştırın. Börülceleri tencereye ekleyip suyunu tuzunu ayarlayarak pişirin.
Anahtar Kelimeler: Etli Taze Börülce tarifi, Etli Taze Börülce nasıl hazırlanır, Etli Taze Börülce nasıl yapılır, Etli Taze Börülce yemek tarifi, Etli Taze Börülce yapılışı