Zeytinyağlı Bakla
ZORLUK DERECESİ: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 1
MUTFAK: Türk Mutfağı
GEREKLİ MALZEMELER
500 gr bakla
1 çay bardağı zeytinyağı
2 tane soğan
1 tane Tuz
1 kahve kaşığı biber
şeker
HAZIRLANIŞI
Baklaları ayıklayıp yıkayın. Tencereye dizin. Üzerine ayıklanmış soğanları doğrayın ve tuz ilave edin. Bunları iyice ovun. Yağını, biberini, suyunu ayarlayın. Sıkı bir porselen kapakla örtüp orta sıcaklıkta pişirin.
Anahtar Kelimeler: Zeytinyağlı Bakla tarifi, Zeytinyağlı Bakla nasıl hazırlanır, Zeytinyağlı Bakla nasıl yapılır, Zeytinyağlı Bakla yemek tarifi, Zeytinyağlı Bakla yapılışı